Get to know me a little bit better

Hi, Ik ben willeke

OVEr mij

Hi! Leuk dat je mij gevonden hebt. Ik ben Willeke, 28 jaar en woon samen met mijn man in Rijswijk, een klein plaatsje bovenin Brabant. Ik houd van creatief bezig zijn, gezellige tijd met vrienden en/of familie, koken, shoppen en fotograferen!

Vanaf dat ik een jaar of 12 was, had ik mijn eerste cameraatje en legde ik alles vast wat ik maar tegenkwam. De liefde voor fotografie is toen begonnen. 
Hoe leuk is het om dierbare en spontane foto's als herinnering voor nu en voor later te hebben!?

foto door esther van geenen

Ik vind het onwijs leuk om mensen blij te maken met mooie foto's en ben daarom begonnen met fotograferen, naast mijn werk in het ziekenhuis. Ik heb in 2019 verschillende cursussen gevolgd en heb mezelf verder ontwikkeld in het bewerken en fotograferen de afgelopen jaren.

Ik omschrijf mijn stijl als 'spontaan, natuurlijk en ongedwongen'. Ik heb een warme stijl en edit ontwikkeld in mijn fotografie en bewerk al mijn foto's op deze manier. 

Heb je nog vragen aan mij? Stuur me gerust vrijblijvend een berichtje!

MIJN VERHAAL

Spontaan / Natuurlijk / Ongedwongen

willeke van oudheusden fotografie
staat voor:

Ik maak mensen graag blij met mooie, spontane en dierbare foto's! Ik wil jou of jullie graag vastleggen zoals je bent, op een natuurlijke manier.

Tijdens de shoot help ik jullie door het moment 'te regisseren'. Ik geeft tips en aanwijzingen om de shoot zo ongedwongen mogelijk te laten verlopen. 

"herinneringen maken van het moment -
om te koesteren - voor altijd "

MIJN missie

'natuurlijk'

'ongedwongen'

'spontaan'

Ik kijk ernaar uit om jullie te leren kennen!