trouwreportage

Info + PRIJZEN

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Spannend en leuk om bezig te zijn met de voorbereidingen hiervan. En wat leuk dat jullie mij gevonden hebben en op mijn website rondkijken! De fotografie van een bruiloft is een van mijn meest favoriete reportages! Zo'n mooie dag waar jullie al zo lang naar uitkijken en naartoe leven, dat moet zo uitgebreid mogelijk en tot in de details vastgelegd worden.

Om de dag zo compleet mogelijk vast te leggen en af te leveren, is bij mij het trouwalbum inbegrepen in de pakketten! Meer informatie staat in mijn trouwbrochure, stuur mij een berichtje en dan ontvang je deze zo snel mogelijk!

Nog andere vragen? Stuur mij vrijblijvend een berichtje!

Marcel en Esty
30-06-2023

Niels en Danielle
21-04-2023

Jannick en MartinE
03-02-2023

Willeke heeft onze bruiloft heel mooi vastgelegd! Bij het eerste kennismakingsgesprek hadden we meteen een goede indruk van Willeke en haar passie voor (bruilofts)fotografie. Willeke denkt met je mee en is goed bereikbaar. We hebben altijd goed contact gehad in de aanloop naar de bruiloft en ook daarna. We ontvingen snel een preview van de foto´s. Willeke heeft ook ons trouwalbum gemaakt en daar zijn we heel erg blij mee! We zouden haar zeker aanraden!


- Niels en Daniëlle

"Willeke heeft onze bruiloft heel mooi vastgelegd!"

Vrijblijvend een kennismakingsgesprek plannen?

Menu