Boek online

Vanaf nu kun je online zelf je kennismakingsgesprek inplannen!

Staat er geen datum bij die voor jou mogelijk is of wil je net een andere tijd? Je mag mij natuurlijk dan altijd een berichtje sturen via het contactformulier, mail (willekevanoudheusdenfotografie@gmail.com) of WhatsApp (06-39274430).
Als je de datum later wilt wijzigen, kun je uiteraard ook contact met mij opnemen!

Plan zelf jouw kennismakingsgesprek!

Boek nu online

We spreken af op het afgesproken tijdstip en locatie. Zorg ervoor dat jullie op tijd zijn. Kom je te laat, dan gaat dit mogelijks van jullie shoottijd af.

Tijdens de fotoshoot vind ik het belangrijk dat jullie je relaxed voelen. Ik geef jullie kleine opdrachtjes om de shoot spontaan te laten verlopen, maar verder gaan we gewoon op in het moment. Ik vindt het belangrijk dat plezier van de foto's af straalt!


03. DAG VAN DE FOTOSHOOT

Nadat jullie plaats gereserveerd is, ontvangen jullie van mij een uitgebreide style guide met allerlei kledingtips ter voorbereiding van de fotoshoot! 


02. BROCHURE MET TIPS & STYLING ADVIES

Na het boeken krijg je van mij een mail met bevestiging van je verzoek voor het boeken van de fotoshoot. Vanaf dan is de plaats in mijn agenda gereserveerd. Als je de shoot wilt verplaatsen is dat uiteraard geen probleem! Als je de shoot afzegt breng ik 25 euro annuleringskosten in rekening.

01. BEVESTIGINGSMAIl

What's next

7.50
100,-

Per extra foto
Alle foto's

Extra foto's

16 foto's zijn standaard inbegrepen in de prijs van een fotoshoot

Inbegrepen

Het uitzoeken en bewerken van de foto's is een nauwkeurig werk en neemt tot maximaal 4 weken in beslag. Indien jullie een bijzondere deadline hebben (bv. bij een aankondigingshoot), mogen jullie mij dit bij de boeking laten weten en spreken we onderling een afleverdatum af.

De foto's worden opgeleverd via een online galerij. Kun je geen selectie maken tussen alle foto's? Geen probleem! Je kan achteraf ook foto's bijbestellen. 

04. Editen & oplevering van jullie foto's

Voor alle andere vragen kun je me bereiken via WhatsApp; via het contactformulier op mijn contactpagina of via e-mail: 
willekevanoudheusdenfotografie@gmail.com

6. Mijn vraag staat hier niet tussen, hoe neem ik contact op?

Dat is jammer! Ik reken in dat geval een annuleringsbedrag van 25 euro (m.u.v. bijzondere omstandigheden).

4. Wat als ik de shoot moet annuleren?

Ik maak een selectie van ongeveer 35 foto's met een eerste bewerking en stuur deze naar je in een online galerij. Nadat je je 16 favoriete foto's hebt uitgekozen, stuur ik een factuur voor het verschuldigde bedrag. Daarna ga ik de foto's definitief bewerken en opleveren.

3. Hoe verloopt de betaling van de shoot?

Voor gewone shoots raad ik je aan om minstens 1 à 2 maanden van tevoren te boeken. Voor huwelijken kun je mij het best zo snel mogelijk benaderen!

2. Hoeveel van tevoren kan ik het beste boeken?

In principe gaat de shoot gewoon door bij bewolkt weer. Bewolking is eigenlijk fijner dan shooten in fel zonlicht. Voorspellen ze regen? Dan bespreken we samen een nieuwe datum voor jullie shoot.

1. Wat bij slecht weer op de dag van de fotoshoot?

Veelgestelde vragen

Kies je datum

Klaar om de mooiste momenten te laten vastleggen?

Menu